FÖRETAG   REFERENSER

Referenser

Här hittar du några företag och samarbetspartners som gett oss förtroendet att genomföra hälsotester.

HV71
Where the passion is – betyder energi, nyfikenhet och passion för allt det HV71 verkar för. Att täcka ett skott, att träna våra ungdomar att vara publik och stötta våra lag – det är ren kärlek till det vi håller på med. Ishockey.

"-Tack för ett lysande arbete!"
Peter Eklund, klubbdirektör HV71

British MotorGroup AB

Ledande återförsäljare av de båda exklusiva bilmärkena Jaguar och Land Rover.

”- Efter en spännande höst i och med bygget av en ny och exklusiv Jaguar- och Land Rover anläggning i Danderyd kändes det som en självklarhet att investera i vår personal.
Concept for Life fick vårt förtroende att se över personalhälsan i och med fullständiga hälso-profiler som erbjöds till samtliga medarbetare. Ert hälsoarbete gav oss inte bara information om det rådande hälsoläget utan även ett flertal verktyg att arbeta vidare med för en bättre personalhälsa samt ökad effektivitet och välmående. Tack för ett bra samarbete och ett hälsosammare 2016”.

 

Niklas Eriksson- VD British MotorGroup.

 

Hooks Herrgård - Ett slags skönare liv

Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler.

”- Vi på Hooks Herrgård värnar om vår personal och deras välmående. Som ett led i detta har vi under många år jobbat med Concept for Life för att få reda på hur vi mår och vad vi kan göra för förbättra vår hälsosituation. Vi ser en ökad aktivitet både i gymmet och ute i omgivningarna bland våra anställda vilket bekräftar att satsningen ger resultat.  Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och ser det som en värdefull och långsiktig investering i det viktigaste vi har – vår personal”.

 

Hans Edberg – VD på Hooks Herrgård

 

Oasen HVB & Skola AB
Oasen har egen friskola för de inskrivna barnen med små undervisningsgrupper, hög personaltäthet och en gedigen erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov. Pedagogik och behandling går hand i hand.  

 

”-Vi är ett företag som valt att satsa på vår personal genom bra friskvård. 2012 gjordes två konditionstester under hösten. Som extra morot delades det ut presentkort till de som förbättrat sina resultat mest. Vi såg en klar förbättring av antalet sjukskrivningsdagar och en positiv effekt av gemenskapen på arbetsplatsen.


Hösten 2015 – Nu kör vi igen! ”         
Oasen HVB & Skola AB


 

Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 100 gym i Sverige. Det sker en ständig utveckling klubbarna och de ligger i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris.

Norrporten
Norrporten är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kontor, butiker och bostäder i centrala lägen från Luleå i norr till Hamburg i söder. Tyngdpunkten ligger på kontor och vår verksamhet bedrivs i ett antal ledande svenska regionstäder med en stark attraktionskraft på människor i regionen.

Cygate
Cygate är Nordens ledande systemintegratör inom IT och telekommunikation. Med stöd av den främsta teknologin skapar vi morgondagens lösningar och tjänster för nätverk, säkerhet, server och lagring alltid med målet att
öka effektiviteten och minska riskerna för företag och organisationer.

Check Point China
Med Check Point China får du en trygg och erfaren partner i den många gånger komplicerade värld som produktion i Kina för med sig. Medarbetare med lång erfarenhet av både inköp, outsourcing, teknikutveckling, kvalitetssäkring, verksamhetsdrift och uppstarter i Kina i bagaget.

NT Service
NT Service har tillsammans över 30 års erfarenhet i städbranschen. NT Service är och vill även i fortsättningen vara det personliga serviceföretaget. Det kan de vara tack vare kunder som ställer höga krav och utmanar dem att hela tiden tänka nytt och bättre.