Föreläsning - Tänk om jag fixar det!

Ett samarbete med Kristina Paltén, världrekordhållare på löpband!

Vi erbjuder dig och ditt företag en unik hälsoupplevelse som belyser både den fysiska hälsan och den mentala förmågans betydelse. Vi kommer ut till er och erbjuder er en hälsoinspirationsdag som inleds med en kroppssammansättningsmätning med Tanita MC-980. Denna kroppssammansättning mäter bland annat fördelning av fett och muskelmassa, vätskenivån totalt sett inklusive på cellnivå, metabolisk ålder och ämnesomsättning genom bioimpedans.

Mätningen efterföljs av en inspirerande hälsoföreläsning som inte bara ger information om hur man kan optimera sin hälsa utan även ger konkreta råd och verktyg hur du kan förbättra dina resultat utifrån kroppssammansättningen. Utifrån mätningen ges möjligheten att få hjälp och vägledning i ett förändringsarbete med hjälp av Concept for Life tilläggstjänster.

Fotograf: André Larsson

Om Kristina

 

Kristina Paltén är den första kvinnan att springa ensam genom Iran, en sträcka på 1 840 km.  Kristina har tidigare sprungit den 3 262 km långa sträckan Turkiet-Finland och därefter paddlat 493 km hem till Stockholm tillsammans med vännen Carina Borén. På meritlistan finns även världsrekorden då Kristina sprang 322,93 kilometer på 48 timmar på löpband respektive 107,49 kilometer på 12 timmar på löpband. Kristina är civilingenjör i materialfysik och har 18 års erfarenhet som projektledare och chef. Kristina pratar om hur du hittar och formulerar ditt eget mål, skapar en attraktiv, energigivande målbild, lär dig använda mentala hinder konstruktivt och lär dig välja och vända dina tankar så att de ger dig energi. Du lär dig hantera misstag så att de blir värdefulla källor till lärande och använda framgångar på ett positivt sätt så att du skapar den positiva spiralen – att alltid bygga tron på dig själv och utvecklas.  Så småningom inser du att du kan klara vad du än vill. Läs mer om Kristina på palten.se

Ring Yassin idag så berättar hon mer om våra föreläsningar.
Tel: 0707-15 25 83
yassin.eriksson@concept.seKunskap om hälsa

Hälsa och livsstilskompetens handlar om kunskap och förmågan att ta hand om sin hälsa!  Det innefattar delar som bra mat, fysisk träning, sömn, återhämtning och glädje!  Att uppnå hälsa är en vinst både för medarbetaren och företaget.

Boka in en givande och inspirerande föreläsning till ert nästa möte och ge er personal ny energi!