FÖRETAG   AKTIV KONFERENS

Aktiv konferens

Boka in ert företag till en aktiv konferens! Hos oss kan du hitta många olika paket och alternativ till en konferens på en helt annan nivå. Kontakta oss för förslag.

 

Vi erbjuder konferensrum med plats för upp till 35 personer. Vårt konferensrum är utrustat med modern teknik och finns på våning 2 i Concepthuset. Skapa ny energi med förlängd lunch med gruppträning eller avsluta dagen med inspirerande träning hos oss.

 

 

"-När vi på Acconia skulle ha konferens letade vi efter en plats att vara på utanför kontoret för att öka motivationen och inspirationen. Vi testade att tillbringa dagen på Concept For Life vilket visade sig vara ett lyckat beslut.

Dagen inleddes med ett svettigt bodypump-pass som leddes av instruktör enbart för oss på Acconia. Concept for Life ordnade sedan fika till oss, både under förmiddagen och efter-middag och vi använde deras konferenslokal under dagen när vi arbetade. Helt perfekt lösning för oss som ville ha en aktivitet kombinerat med lokal och fika/kaffe på plats – allt under ett tak. Detta är något jag verkligen kan rekommendera!" 

Elin Westerlund Acconia Resultatskap AB